Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

SPOT Energie, een snelgroeiend bedrijf met het hoofdkantoor in Breda, zoekt een gedreven Commercieel Medewerker Binnendienst. Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je een essentiële schakel binnen ons team Als jij gedijt in een omgeving waarin vastberadenheid wordt beloond en je graag de uitdaging aangaat om ons klantenbestand te ondersteunen, dan willen we graag van je horen!

Als jonge, energieke en innovatieve organisatie zijn we dagelijks bezig met het begrijpelijk maken van de energiemarkt voor onze klanten. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op het ontzorgen van ondernemend Nederland in de complexe wereld van de energiemarkt. We geloven in een dynamische werkomgeving waarin jouw proactieve verkoopaanpak niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook cruciaal is voor ons gezamenlijke succes. Samen streven we ernaar om de energiemarkt toegankelijker te maken en ondernemers te ondersteunen bij het optimaliseren van hun energiezaken.

Jouw Rol:

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij SPOT Energie ben je een belangrijke schakel in het ondersteunen van onze accountmanagers. Je bent proactief bezig met het inplannen van afspraken, voert koude acquisitiecampagnes uit en staat klanten vriendelijk te woord. Daarnaast monitor je klanttevredenheid en draag je bij aan omzetverhogende initiatieven en strategieën. Je werkt nauw samen met het team en ondersteunt waar nodig.

Verantwoordelijkheden:

 • Inplannen van afspraken voor accountmanagers via diverse acquisitiemethoden
 • Uitvoeren van koude acquisitiecampagnes en referral marketing
 • Klanten vriendelijk te woord staan bij vragen en klachten
 • Afhandelen van vragen en klachten naar tevredenheid
 • Monitoren van klanttevredenheid en proactief contact opnemen
 • Meedenken over omzetverhogende initiatieven en strategieën
 • Ondersteunen van accountmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden

Wat wij vragen van een Commercieel medewerker binnendienst:

Vaardigheden:

 • Commerciële instelling: Je hebt een sterke commerciële drive en bent resultaatgericht
 • Communicatieve vaardigheden: Je bent in staat om helder en vriendelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal
 • Klantgericht: Het verlenen van optimale service en het oplossen van klantvragen zie je als een uitdaging
 • Proactieve instelling: Je neemt initiatief, signaleert kansen en handelt proactief om deze te benutten
 • Samenwerking: Je werkt goed samen in een team en ondersteunt je collega’s waar nodig
 • Energie en enthousiasme: Je brengt een positieve energie en enthousiasme mee naar het team, waardoor je bijdraagt aan een inspirerende werkomgeving

Wat wij een Commercieel Medewerker Binnendienst bieden:

 • Competitief salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- op basis van 40 uur
 • Aantrekkelijk bonussysteem
 • Direct dienstverband bij SPOT Energie
 • Laptop van de zaak
 • Leuke teamuitjes en borrels
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband

Bij SPOT Energie investeren we niet alleen in onze groeiende organisatie, maar ook in jou. We bieden een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris en diverse extra’s, zodat jij als topper in ons team optimaal kunt presteren en genieten van je werk.

Sollicitatieprocedure:

Heb jij de drive en passie om als Commercieel Medewerker Binnendienst bij SPOT Energie aan de slag te gaan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Stuur jouw motivatiebrief en cv naar [e-mailadres]. We kijken uit naar een heldere uiteenzetting van jouw ervaring, motivatie en wat jij kunt bijdragen aan ons dynamische team. Onze sollicitatieprocedure bestaat uit de volgende stappen:

 1. CV en motivatiebrief: Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we de tijd om jouw cv en motivatie zorgvuldig te beoordelen.
 2. Kennismakingsgesprek: Bij een positieve eerste indruk nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw ervaring, motivatie en de match met SPOT Energie.
 3. Gesprek met eigenaren: Bij een succesvolle kennismaking volgt een gesprek met twee van onze eigenaren. Dit is een verdiepend gesprek waarin we dieper ingaan op jouw competenties en de verwachtingen van beide kanten.
 4. Vervolggesprek: Als het enthousiasme wederzijds is, plannen we een vervolggesprek met de derde eigenaar. Hierin krijg je de kans om meer te weten te komen over SPOT Energie en jouw toekomstige rol.
 5. Voorstel: Na een succesvolle reeks gesprekken ontvang je een voorstel vanuit SPOT Energie. Als dit voorstel aansluit bij jouw verwachtingen, kijken we ernaar uit om jou als waardevolle aanvulling van ons team te verwelkomen.

Bij SPOT Energie streven we ernaar om het sollicitatieproces efficiënt en transparant te laten verlopen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan succes en groei!

Ook interesse in kostenoptimalisatie?