Verleg je grenzen en maak impact, Begin je avontuur bij SPOT Energie!

Bij SPOT Energie worden we gedreven door een passie voor duurzaamheid en expertise in de energiemarkt. Ons team bestaat uit ervaren professionals met achtergronden in strategische inkoop, duurzaamheidsadvies en energie-optimalisatie. Samen zetten we ons in om uw energiezaken te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien. Leer ons beter kennen!

VERDUURZAAM UW BEDRIJFSPAND:
BESPAAR KOSTEN ÉN VERKLEIN UW CO2 FOOTPRINT

05 spot energie verduurzaam bedrijfspand

U wilt energie besparen, dat is goed voor het milieu én uw portemonnee. Voor veel ondernemers is de vraag dan: “Waar moet ik beginnen?” Dat is een lastig te beantwoorden vraag waardoor velen dit voor zich uitschuiven en dat is zonde. Met de toenemende energieprijzen wordt het steeds interessanter om te investeren in energiebesparende maatregelen.

 

SPOT Energie helpt u met verduurzamen en energie besparen door middel van onze eigen ontwikkelde Quickscan. In 2022 gingen al meer dan 2.500 ondernemers u voor.

Verduurzaam uw bedrijfspand.

Met de Quickscan van SPOT Energie heeft u snel en gemakkelijk inzicht in de grootste bespaarmogelijkheden voor uw bedrijfspand. Met ons advies ontvangt u een overzicht met een indicatie van de gevraagde investering, de terugverdientijd en de CO2 reductie.

 

Samen kijken we onder andere naar uw huidige situatie in verbruik, verlichting en verwarming. Verbruiksreductie leidt tot een kostenbesparing, maar verhoogt ook het werkcomfort en verbetert uw bedrijfsimago.

 

Genoeg reden dus om de verduurzamingsmogelijkheden voor uw bedrijfspand te ontdekken. SPOT Energie denkt graag met u mee. We bieden talloze oplossingen aan om te verduurzamen:

Laadstations en mobiliteitsoplossingen

Met uw eigen laadstation kunt u voordelig uw elektrische of hybride auto laden. Ook voorziet u uw bezoekers van de mogelijkheid om te laden. Dit draagt bij aan de verduurzaming van uw bedrijf en verbetering van uw imago.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een efficiëntere manier om uw werkruimtes te verwarmingen en biedt een significante besparing op uw stookkosten.

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een flinke besparing op de energierekening betekenen. Tevens draagt dit bij aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Duurzame verlichting

LED Verlichting zorgt voor een betere werkomgeving en voor een besparing op de energierekening. Voor een kantoorpand kan dit al snel 30%-40% besparing op de energiekosten opleveren.

Stappenplan:

spot energie stappenplan
spot energie stappenplan mobiel

Interesse? Plan een videocall