sep 21, 2023 | Info

Unitas ’59 en SPOT Energie bundelen krachten

Met trots delen we mee dat SPOT Energie officieel sponsor is geworden van Unitas ’59! Deze nieuwe samenwerking belooft een energiek hoofdstuk te worden, waarbij we streven naar een positieve en duurzame impact binnen de business club.

Deze alliantie biedt Unitas’59 de kans om te profiteren van de expertise van SPOT Energie op het gebied van tactische energie-inkoop en duurzaamheidsadvies. Als accountmanager gekoppeld aan Unitas’59 en de business club, kijkt, Toni Janssen, uit naar de mogelijkheid om bedrijven te ondersteunen bij hun energiebeheer en hen te helpen de juiste keuzes te maken.

Bij SPOT Energie zijn we toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid en het optimaliseren van energiebeheer. Ons doel is om Unitas’59-leden niet alleen te ondersteunen op het gebied van sportieve prestaties, maar ook in hun zakelijke energiebehoeften.

Leden van Unitas’59’s business club kunnen rekenen op persoonlijke begeleiding en advies op maat van SPOT Energie. Of het nu gaat om het minimaliseren van energiekosten, het verduurzamen van bedrijfsprocessen, of het verkennen van groene energieopties, wij staan klaar om te helpen.

SPOT Energie kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Unitas’59 en haar business club. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Ook interesse in kostenoptimalisatie?