SPOT Energie en Gemeente Dongen slaan handen ineen voor duurzaam ondernemerschap

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat SPOT Energie een samenwerking is aangegaan met de Gemeente Dongen in Noord-Brabant. In het kader van het lokale steunfonds ondersteunt de gemeente Dongen inwoners, verenigingen en ondernemers. Een specifiek onderdeel hiervan is het stimuleren van duurzaam ondernemerschap door ondersteuning te bieden bij het verduurzamen van bedrijfspanden.

Binnen het steunfonds is er een budget beschikbaar gesteld voor ondernemers om een professioneel energieadvies in te winnen. Met deze vouchers, ter waarde van €1.000,-, kunnen ondernemers een gekwalificeerde energieadviseur inschakelen om hun bedrijfspand te verduurzamen.

Voor wie zijn de vouchers?

De vouchers zijn beschikbaar voor ondernemers die:

  • Tot de categorie MKB-bedrijf behoren (micro en kleine ondernemingen met minder dan 250 werknemers en een omzet van maximaal 10 miljoen euro).
  • Gevestigd zijn in de gemeente Dongen en hun bedrijf daar uitoefenen.
  • Eigenaar en tevens gebruiker zijn van het bedrijfs- of winkelpand waarvoor de voucher wordt aangevraagd.

Let op: De vouchers worden niet verstrekt voor woonhuizen waarin bedrijfsactiviteiten plaatsvinden. Er is een beperkt aantal vouchers beschikbaar (maximaal 50) en deze worden toegekend op basis van volgorde van ontvangst van de aanvragen.

Hoe kunt u een voucher aanvragen?

Ondernemers kunnen hun aanvraag indienen door het aanvraagformulier in te vullen op www.dongen.nl. In het formulier geeft u de gebruikelijke gegevens op en selecteert u de gewenste energieadviseur.

Wij geloven dat deze samenwerking een stap voorwaarts is in de verduurzaming van het lokale bedrijfsleven. SPOT Energie is er trots op om bij te dragen aan het realiseren van duurzame ambities binnen de Dongense ondernemersgemeenschap.

Samen streven we naar een duurzame en energie-efficiënte toekomst. Voor verdere informatie en het aanvragen van de vouchers, bezoek www.dongen.nl.

Met duurzame groeten,

Het team van SPOT Energie

Ook interesse in kostenoptimalisatie?