okt 15, 2024 | Blog

Energiescan bij zorginstelling in West-Brabant: Hoe wij helpen met energiebesparing en subsidies

Vandaag hebben we bij SPOT Energie een energiescan uitgevoerd bij een zorginstelling in West-Brabant. Onder leiding van Jerry Rizkalla, mede-eigenaar van SPOT Energie, hebben we gedetailleerd de huidige energieprestaties van de instelling in kaart gebracht. Het doel? Slimme aanbevelingen doen om zowel het energieverbruik als de CO2-uitstoot drastisch te verminderen.

Wat levert de energiescan op?
Met de gegevens van de scan gaan we nu druk aan de slag met het opstellen van een uitgebreid energieadviesrapport. Dit rapport bevat concrete maatregelen voor energie-efficiëntie en verduurzaming, die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen kunnen opleveren.

Subsidie via de DUMAVA-regeling
Eén van de voordelen van ons energieadviesrapport is dat zorginstellingen hiermee subsidie kunnen aanvragen via de DUMAVA-regeling. Deze subsidie helpt instellingen om duurzame maatregelen te financieren. Belangrijk: de deadline voor de subsidieaanvraag is 31 oktober, 17:00 uur. Zorginstellingen die hun energieverbruik willen optimaliseren, moeten dus snel handelen!

Ook energiescans voor commercieel vastgoed
Bij SPOT Energie bieden we niet alleen diensten voor de zorgsector aan. Wij voeren ook energiescans uit voor commercieel vastgoed. Door middel van onze scans geven we bedrijven inzicht in maatregelen die de grootste impact hebben op energiebesparing, CO2-reductie en kostenverlaging. Ons energieadviesrapport bevat daarnaast een overzicht van de investeringskosten en terugverdientijden, zodat bedrijven precies weten welke besparingen ze kunnen verwachten.

Foto’s en updates van onze projecten
Benieuwd naar onze projecten? Bekijk de foto’s van onze recente energiescans en volg SPOT Energie voor meer updates en tips over energiebesparing. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en ontdek hoe jouw bedrijf of zorginstelling kan profiteren van slimme energieoplossingen.

Ook interesse in kostenoptimalisatie?