🏆 SPOT Energie wint Groei-Ondernemer Challenge Awards 2023 🏆

Een avond vol opwinding en mooie prestaties bij de uitreiking van de Groei-Ondernemer Challenge Awards van Business Coach Breda. De zaal barstensvol van energie terwijl 43 ondernemers en 3 groepen werden gehuldigd voor hun toewijding en groei.

Samen, Mike Smulders, Jerry Rizkalla en Frank Sol, hebben we de 6e editie van de challenge doorlopen. Een jaar van groei waarin we niet alleen onze eigen onderneming wilden laten bloeien, maar ook anderen wilden ondersteunen. Trots kunnen we zeggen dat we niet alleen de 6e editie hebben gewonnen, maar ook tot de overall winnaars van 2023 zijn bekroond! 🌟

Met ons team hebben we in anderhalf jaar meer dan 2.500 bedrijven succesvol geholpen hun energieverbruik te doorgronden en advies gegeven over CO2-reductie en energiebesparende maatregelen. Ook hebben we al meer dan 1.500 bedrijven geholpen met hun energiezaken. Ons doel? Niet alleen nu, maar ook de komende 20 jaar passende oplossingen bieden voor hun energiebehoeften. Dit hebben we bereikt dankzij ons team, toegewijde zzp’ers en waardevolle partners die ons hebben gesteund in dit avontuur.

Een diepgaand dankwoord aan alle deelnemers voor hun gezelschap en adviezen. Speciale waardering gaat uit naar Farid Darkaoui voor zijn onschatbare adviezen!

Op naar meer waardevolle samenwerkingen, nieuwe connecties en bovenal: het vergroten van onze impact in de toekomst! 🚀💡

Link: Business Coach Breda

jouw alineatekst (11)
Ons Team

Ook interesse in kostenoptimalisatie?