jul 31, 2023 | Info

SPOT Energie ondersteunt de Voedselbank Breda!🍽️

In onze bruisende en bourgondische stad zijn we gewend om thuis te kokkerellen, uit eten te gaan of snel een verse lunch te halen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend voor meer dan 600 huishoudens in Breda. De Voedselbank Breda heeft een slimme manier bedacht om deze mensen te blijven ondersteunen, namelijk via de campagne ‘rondje doneren‘ met behulp van QR-codes op de bierviltjes. Vorig jaar was de actie een groot succes en heeft de Voedselbank Breda weer meer huishoudens eten aan kunnen bieden. We zijn verheugd dat deze mooie traditie dit jaar weer plaatsvindt. 

Met trots kondigt SPOT Energie de samenwerking aan met de Voedselbank Breda. 

Net als vorig jaar zullen horecabedrijven in de komende weken worden voorzien van viltjes van de Voedselbank, waarop dit jaar onze campagne, Ondernemerscollectief Breda, te vinden is. Iedere ondernemer in Breda kan zich aansluiten bij SPOT Energie en direct profiteren van het Ondernemerscollectief Breda. 

Doe mee, bespaar direct én SPOT Energie doneert per aangesloten ondernemer nog eens extra aan de Voedselbank Breda. 

De aftrap van de actie zal plaatsvinden op donderdag 3 augustus om 15:30uur bij Café Belgique op het Van Coothplein. Daar zal de voorzitter van Voedselbank Breda de eerste viltjes overhandigen aan Arlett, eigenaresse van Café Belgique.

Laten we samen bijdragen aan een betere, en meer voedzame, toekomst voor de huishoudens in Breda. 

Geef nu direct steun!  Scan de QR-code op de viltjes en doe mee aan deze waardevolle actie!

Ook interesse in kostenoptimalisatie?