okt 16, 2023 | Info

🔦 Klant in de spotlight: Ned Kelly’s Irish Pub & Kitchen in Breda 🔦

Rob, accountmanager bij SPOT Energie voor de regio Breda, heeft de afgelopen weken bijna alle deelnemende horecagelegenheden van de bierviltjesactie van de Voedselbank Breda bezocht. Dankzij de bierviltjesactie kunnen horecabezoekers makkelijk doneren aan de voedselbank door de QR code op het viltje te scannen. Met deze donaties kunnen nog meer gezinnen in Breda ondersteund worden die afhankelijk zijn van de voedselbank. SPOT Energie heeft deze actie financieel mogelijk gemaakt door 150.000 bierviltjes aan de voedselbank Breda te doneren.

Ned Kelly’s Irish Pub & Kitchen is een van de bijna 70 deelnemende horecagelegenheden die de bierviltjesactie ondersteunen. Enkele weken geleden nam Rob Rokx contact op met Inge Martin-Jacobs, de eigenaresse van Ned Kelly’s Irish pub & kitchen, wat resulteerde in een mooie samenwerking.
Inge Martin beschrijft haar ervaring met Rob als volgt: “Ik ben erg goed geholpen door Rob; hij heeft eerlijk en nuttig advies gegeven in deze dynamische energiemarkt!” 📈 Bij SPOT Energie streven we ernaar eerlijke, open en effectieve oplossingen te bieden aan ondernemers en we zijn er trots op dat we Ned Kelly’s Irish pub & kitchen hebben kunnen helpen.

Om deze geweldige samenwerking te vieren, hadden we afgelopen vrijdag een gezellige Vrijmibo met een deel van ons team bij Ned Kelly’s. We genoten van heerlijke Guinness en een fantastische sfeer!

Heeft u ook advies nodig voor uw energiezaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085 130 22 00, of plan direct een gesprek in via onze website: https://lnkd.in/e9W2QnE4.

Samen kunnen we uw energiebehoeften optimaliseren! 💼✨

Ook interesse in kostenoptimalisatie?