sep 26, 2023 | Info

🔦 Klant in de spotlight: Friet Panters Breda 🔦

Bij SPOT Energie zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om ondernemers te helpen hun energiezaken te optimaliseren. Onlangs hebben we via onze viltjesactie samen met de Voedselbank Breda een mooie samenwerking tot stand gebracht met Friet Panters.

Het begon allemaal toen Rob Wennekes, de eigenaar van Friet Panters Breda, ons viltje ontdekte terwijl hij genoot van een drankje op het terras. Hij was nieuwsgierig en besloot direct via onze website een afspraak in te plannen. Onze accountmanager Rob, nam contact op met de heer Wennekes, en na enkele gesprekken hebben we Friet Panters Breda kunnen helpen met een voordeliger energiecontract bij hun huidige energieleverancier.

Wat Friet Panters Breda betreft, omschrijft Rob Wennekes de samenwerking met Rob Rokx en SPOT Energie als volgt: “Toen ik hoorde dat hij ook Rob heette, wist ik gelijk dat hij een eerlijke jongen was. Nee, even serieus, ik heb de samenwerking met Rob en SPOT Energie als prettig ervaren. Rob gaf me een open en eerlijk gevoel, wat ik zeer waardeerde. Daarnaast steun ik de viltjesactie samen met de Voedselbank, een geweldig initiatief dat ik een Bredaas bedrijf van harte gun.”

Bij SPOT Energie streven we ernaar om eerlijke, open en effectieve oplossingen te bieden aan ondernemers, en we zijn trots dat we Rob Wennekes hebben kunnen helpen. Vandaag hebben we met het hele team genoten van een heerlijke lunch bij Friet Panters Breda, en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we daar een smakelijk frietje hebben gegeten.

Heeft u ook advies nodig voor uw energiezaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 085 130 22 00, of plan direct een gesprek in via onze website https://lnkd.in/gh4ar3Y3.

Samen kunnen we uw energiebehoeften optimaliseren! 💼✨

Ook interesse in kostenoptimalisatie?