Uw energiezaken altijd goed geregeld

De juiste oplossing voor uw bedrijf

Wie zijn wij?

01 spot energie frank sol

“Mensen maken het verschil. Dat heb ik in mijn jaren als commercieel- en operationeel manager geleerd. Initiatieven waar ondernemer, mens en milieu beter van kunnen worden, daar krijg ik energie van.”

02 spot energie naam frank
03 spot energie jerry
“Ik vind het geweldig om mijn ruime kennis en ervaring in productmanagement en marketing te gebruiken om de beste kansen uit de markt te halen voor onze klanten”
04 spot energie naam jerry
05 spot energie mike
“In mijn werk als accountmanager in de energie en duurzaamheid weet ik wat er bij ondernemers speelt. Een passend en gedegen advies voor onze klanten, daar word ik blij van”
06 spot energie naam mike
Wij zijn Frank, Jerry en Mike. Jarenlang hebben wij voor grote energiebedrijven gewerkt in verschillende functies. Hier hebben we ervaring opgedaan in disciplines zoals energieadvies, inkoop, productmanagement en verduurzaming. Met deze kennis en ervaring zetten wij ons in om u en uw bedrijf volledig te ontzorgen in de complexe wereld van de energiemarkt.

Spot staat voor: samen, persoonlijk, ontzorgen en transparant.

Samen

Wij geloven in langetermijnrelaties en samen verder groeien. Wij helpen uw onderneming, maar stoppen daar niet. Iedereen mag meedoen met de SPOT community. Zo laten wij bijvoorbeeld uw personeel meeprofiteren door middel van interessante personeelsvoordelen of zorgen wij voor inkoopkracht door collectief in te kopen.

Persoonlijk

Door een persoonlijke benadering zorgen wij altijd voor een energieoplossing die past bij uw bedrijfssituatie.

Ontzorgen

U bent onderdeel van de SPOT community, dus u wordt volledig ontzorgd op het gebied van energie. Of het nu gaat om energie inkoop, verduurzaming of andere specifieke energievraagstukken. Wij doen het voor u.

Transparant

De energiemarkt is complex en vaak niet transparant. Wij helpen u wegwijs te worden in het woud van regelgeving, marktontwikkelingen, energiecontracten en verduurzaming.

Interesse? Plan een videocall