Uw energiezaken altijd goed geregeld

De juiste oplossing voor uw bedrijf

MKB

023 spot energie ovale afbeelding man

Marco wordt platgebeld door callcenters en bezocht door vertegenwoordigers met verhalen als: “u kunt besparen op uw energiezaken, zullen we het vandaag regelen?”
Marco besloot een keer overstag te gaan en dacht blij te zijn met de besparing. Wat bleek; de besparing bleek behoorlijk tegen te vallen. Sterker nog, op zijn eindafrekening moest Marco fors bijbetalen.

04 spot energie afbeelding klein

“Ingewikkelde verhalen over lage voorschotten en hoge eindafrekeningen wil ik niet meer.
Bij SPOT Energie krijg ik een gedegen uitleg over hoe de markt werkt en een persoonlijk advies. Dit geeft mij het vertrouwen dat onze energiezaken altijd goed geregeld zijn. Ik weet dat SPOT Energie voor mij de beste deal uit de markt haalt. Ik kan mij weer focussen op wat ik leuk vind; Ondernemen!”

Wij helpen u met:

Energie inkoop, contractbeheer en kostenoptimalisatie:

 • Wij houden de einddatum van uw energiecontract en de energiemarkt in de gaten en zoeken continu naar de beste contractvorm en aanbiedingen voor uw bedrijf.
 • Wij kijken ook naar andere bespaarmogelijkheden zoals kortingen op energiebelasting of besparingen op meetdiensten. U krijgt altijd een persoonlijk en helder advies.

Uw bedrijf te verduurzamen en te voldoen aan wet- en regelgeving:

 • De beste besparing is een kilowatt die u niet verbruikt. Daarom ontvangt u van ons relevante bespaartips en advies over verbruik optimalisatie.
 • Wij adviseren u over het vergroenen van uw energieverbruik door middel van Garanties van Oorsprong.
 • Wij helpen u met eigen energie opwekken uit zonnepanelen of energiebesparing door bijvoorbeeld muurisolatie. Van het opstellen van een business case tot installatie, wij verzorgen het gehele traject.
 • Wij ondersteunen u met het aanvragen van subsidies en financieringsaftrek. Denk hierbij aan SDE++ subsidie, ISDE-subsidie en Energie-investeringsaftrek mogelijkheden.
 • U wordt op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving zoals de Informatieplicht Energiebesparing.
 • Wij helpen u met het labelen van uw bedrijfspand. U bent voor 2023 verplicht om minimaal energielabel C te hebben en in 2030 zelfs energielabel A. Natuurlijk helpen wij u ook met het verbeteren van uw huidige energielabel.

Wij laten ons netwerk voor u werken:

 • Door gebruik te maken van ons netwerk, kunnen wij helpen met elk energievraagstuk dat u heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in de energiesector hebben wij een sterk netwerk opgebouwd waar u van kunt meeprofiteren.
 • Binnen de SPOT community mag iedereen meedoen. Laat uw personeel meeprofiteren van de interessante personeelsvoordelen.
 • SPOT Energie staat voor samen groeien en samen delen. Met collectieven voor uw bedrijf, sportvereniging of familie en vrienden kan iedereen meeprofiteren.

SPOT Energie is dé oplossing voor al uw energievraagstukken. Altijd goed geregeld!

Interesse? Plan een videocall