Uw energiezaken altijd goed geregeld

De juiste oplossing voor uw bedrijf

GROOTZAKELIJK

01 spot energie ovale afbeelding grootzakkelijk
Peter werd jarenlang bijna dagelijks benaderd door energieleveranciers en energie-adviseurs met de mooiste verhalen. Hij zou beter kunnen inkopen op de dagmarkt of toch beter kunnen kiezen voor een variabel product waar hij 4 keer zou mogen klikken. De ene leverancier adviseerde 1 jaar en de andere leverancier 5 jaar. Peter zag door de bomen het bos niet meer…
04 spot energie grootzakelijk afbeelding klein

“Welke contractvorm past het beste bij mijn bedrijf en wanneer kan ik het beste energie inkopen? Ik vind dit lastig te bepalen en heb zelf geen tijd om de marktontwikkelingen te volgen. Laat staan dat ik het helemaal kan doorgronden. Gelukkig houdt SPOT Energie voor mij de markt in de gaten en benaderen ze mij op het juiste moment met een gedegen advies. Ik weet dat SPOT Energie met al hun ervaring de beste deal voor mij uit de markt haalt. Ze gaan zelfs een stapje verder door proactief te onderzoeken of bijvoorbeeld zonnepanelen en muurisolatie voor mijn bedrijf financieel interessant zijn.”

Wij helpen u met:

Energie inkoop, contractbeheer en kostenoptimalisatie:

 • Wij houden de einddatum van uw energiecontract en de energiemarkt in de gaten en zoeken continu naar de beste contractvorm en aanbiedingen voor uw bedrijf.
 • Wij kijken ook naar andere bespaarmogelijkheden zoals kortingen op energiebelasting of besparingen op meetdiensten. U krijgt altijd een persoonlijk en helder advies.

Uw bedrijf te verduurzamen en te voldoen aan wet- en regelgeving:

 • De beste besparing is een kilowatt die u niet verbruikt. Daarom ontvangt u van ons relevante bespaartips en advies over verbruik optimalisatie.
 • Wij adviseren u over het vergroenen van uw energieverbruik door middel van Garanties van Oorsprong.
 • Wij helpen u met eigen energie opwekken uit zonnepanelen of energiebesparing door bijvoorbeeld muurisolatie. Van het opstellen van een business case tot installatie, wij verzorgen het gehele traject.
 • Wij ondersteunen u met het aanvragen van subsidies en financieringsaftrek. Denk hierbij aan SDE++ subsidie, ISDE-subsidie en Energie-investeringsaftrek mogelijkheden.
 • U wordt op de hoogte gehouden van relevante ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving zoals de Informatieplicht Energiebesparing.
 • Wij helpen u met het labelen van uw bedrijfspand. U bent voor 2023 verplicht om minimaal energielabel C te hebben en in 2030 zelfs energielabel A. Natuurlijk helpen wij u ook met het verbeteren van uw huidige energielabel.

Wij laten ons netwerk voor u werken:

 • Door gebruik te maken van ons netwerk, kunnen wij helpen met elk energievraagstuk dat u heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in de energiesector hebben wij een sterk netwerk opgebouwd waar u van kunt meeprofiteren.
 • Binnen de SPOT community mag iedereen meedoen. Laat uw personeel meeprofiteren van de interessante personeelsvoordelen.
 • SPOT Energie staat voor samen groeien en samen delen. Met collectieven voor uw bedrijf, sportvereniging of familie en vrienden kan iedereen meeprofiteren.

SPOT Energie is dé oplossing voor al uw energievraagstukken. Altijd goed geregeld!

Interesse? Plan een videocall